skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Yardforce R500 EASY robotmaaier mesjes

Onze complete collectie Yardforce R500 EASY robotmaaier mesjes staan in onderstaand overzicht. Deze robotmaaier maakt gebruik van een maaiblok waar drie mesjes aan bevestigd zitten. Omdat deze drie mesjes altijd gelijktijdig gebruikt worden moeten deze ook altijd gelijktijdig vervangen worden om het beste maairesultaat te behouden.

Met het gebruik van scherpe messen voorkomt u dan grassprieten ongelijk gemaaid worden en dus uitsteken boven het gazon. Daarnaast verkleind het ook de kans op het breken van de mesjes.

Onze messen sets worden geleverd inclusief bijbehorende schroefjes. Door zowel de mesjes als de schroefjes gelijktijdig te vervangen behoudt u het beste maairesultaat.

De robotmaaier mesjes vervangen

Gelukkig is het erg gemakkelijk om de mesjes zelf te vervangen. De sets worden geleverd met bijbehorende schroefjes. U schakelt de robotmaaier uit voordat u dat messen vervangt. Vervolgens kunt u met een schroevendraaier de oude messen losschroeven en vervangen voor de nieuwe messen en schroeven. Maak de robotmaaier ook direct schoon aan de onderkant, zodat deze weer vrij is van opgehoopte grasresten.

Veiligheid

Als de mesjes tijdens het maaien een obstakel tegenkomen dan klappen de mesjes naar binnen. Denk bij deze obstakels aan golfballetjes, takjes, steentjes of andere kleine objecten op het gazon. Het inklappen van de mesjes is een extra veiligheidsmaatregel en voorkomt tevens dat de messen snel breken. Wanneer mesjes breken kunnen er scherpe delen in het gazon terecht komen, dit kan gevaarlijk zijn als iemand over het gazon heenloopt met blote voeten.

De verschillende soorten sets robotmaaier mesjes

De messen sets die wij verkopen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo hebben wij kleine sets van drie mesjes tot extra grote sets met wel 90 mesjes. Door een grotere hoeveelheid mesjes in één keer te kopen heeft u altijd reserve mesjes liggen en bespaart u geld.