Perimeterdraad kopen

Perimeterdraad voor alle type robotmaaiers. De draad is verkrijgbaar in rollen van 100 meter, 150 meter, 250 meter en 500 meter. Daarnaast is Normaal perimeterdraad 2,7 mm dik, dit is het standaard draad. Het Extra sterk perimeterdraad is 3,4 mm dik, heeft minder signaalverlies en is steviger. Draadpennen en draadverbinders worden gebruikt om de draad te fixeren en aan te sluiten. Deze kunt u eenvoudig mee bestellen door ze als optie toe te voegen tijdens het bestellen van de perimeterdraad.

Minimaliseer knaagschade met onze visolie vrije perimeterdraad en voorkom tevens slijtage dankzij de UV- en vochtwerende coating.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 580 resultaten wordt getoond

Wat is perimeterdraad?

Perimeterdraad wordt ook wel begrenzingsdraad, grensdraad of robotmaaier draad genoemd. Deze draad voor robotmaaiers wordt gebruikt om het maaigebied af te bakenen waar de robotmaaier het gras mag maaien. Met deze perimeterdraad kun je ook gebieden uitsluiten, zoals bijvoorbeeld bloemperken of een vijver.

Visolie vrij perimeterdraad met UV- en vochtbestendige coating

Wanneer kabels visolie bevatten trekken deze ongedierte aan. Daarom raden wij aan om een visolie vrije kabel te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat het perimeterdraad een UV en vochtwerende coating heeft.  Wanneer een kabel geen UV en vochtwerende coating heeft dan droogt deze na verloop van tijd uit. Waardoor de isolatie uitdroogt en het perimeterdraad uiteindelijk permanent beschadigd raakt. Hierdoor functioneert uw perimeterdraad na verloop van tijd niet meer, met signaalverlies tot gevolg. Onze perimeterdraden zijn daarom visolie vrij en voorzien van een UV- en vochtbestendige coating.

Is uw perimeterdraad stuk? Of wilt u het maaigebied uitbreiden?

Als uw draad voor de robotmaaier kapot gaat dan kunt u dit repareren. U hoeft dus niet het gehele perimeterdraad te vervangen. U kunt het kapotte deel namelijk verwijderen en dit vervangen voor een nieuw stuk draad.

Perimeterdraad repareren en vastzetten

Perimeterdraad repararen is gemakkelijk zelf te doen. U knipt de oude draad door waar de kabelbreuk zit. Vervolgens legt u een nieuw stuk draad hiertussen en verbind de oude en de nieuwe draad met behulp van draadverbinders. U kunt op deze manier ook een maaigebied uitbreiden. Vervolgens zet u de draad vast met draadpennen. Zo blijft de begrenzingsdraad netjes op het gazon liggen.