Perimeterdraad reparatie sets voor Bosch Indego

Op deze pagina vind u alle perimeterdraad reparatie sets voor Bosch Indego en een perimeterdraad kabel tester voor het snel lokaliseren van kabelbreuken.
De perimeterdraad reparatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleine, middel en grote reparatie sets. In alle reparatie sets zit een combinatie van draadpennen, draadverbinders en perimeterdraad.

De inhoud van de reparatie sets:

  • Klein: 4 draadverbinders,  5 meter kabel en 10 draadpennen.
  • Middel: 6 draadverbinders, 10 meter kabel en 20 draadpennen.
  • Groot: 8 draadverbinders,  20 meter kabel en 40 draadpennen.
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Het perimeterdraad voor Bosch Indego is kapot

Is het perimeterdraad voor uw Bosch Indego kapot gegaan en maait de robotmaaier nu niet meer? Dan moet eerst de plek van de breuk gevonden worden. U kunt deze breuk handmatig proberen te vinden door de hele kabel na te lopen. Zitten er beschadigingen in de kabel of is de kabel geknakt? Dan is de kans groot dat hier het probleem zit. Wilt u de breuk snel en gemakkelijk traceren? Gebruik dan een kabel tester.

De reparatie set gebruiken

Om de perimeterdraad voor uw Bosch Indego te repareren knipt u allereerst het gedeelte van de oude draad weg waar de breuk in zit. Dit stuk draad kunt u weggooien. U plaatst een nieuw stuk draad op deze plek terug en verbind deze met elkaar met behulp van de draadverbinders uit de set. Door het blauwe gedeelte van de verbinder in te drukken word de verbinding tussen de kabels gemaakt en wordt de verbinding waterdicht.