Robotmaaier installatie sets voor LandXcape

De robotmaaier installatie sets voor LandXcape bevatten alles wat u nodig heeft voor het aanleggen of verplaatsen van een nieuwe maaizone. De inhoud van de robotmaaier installatie sets voor LandXcape:

Klein: 2 draadverbinders, 100 meter perimeterdraad en 200 draadpennen.
Middel: 4 draadverbinders, 150 meter perimeterdraad en 300 draadpennen.
Groot: 6 draadverbinders, 250 perimeterdraad en 500 draadpennen.
Extra groot: 8 draadverbinders, 500 meter perimeterdraad en 1000 draadpennen.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Draadpennen

De draadpennen zijn er voor gemaakt om de perimeterdraad op zijn plek te houden. Het werkt hetzelfde als een haring voor een tent. Door de perimeterdraad vast te maken met draadpennen voorkomt u dat de draad gaat schuiven of dat mensen erover struikelen. De draadpen wordt elke 50 centimeter geplaatst.

Perimeterdraad

De perimeterdraad plaatst u in het gazon zodat de robotmaaier weet wat de maaizone is. Het perimeterdraad wordt om de 50cm vast gezet met draadpennen zodat het strak geplaatst kan worden. Beide uiteindes van het perimeterdraad verbindt u met het basisstation. Hierdoor wordt een elektrisch signaal verstuurd die door de draad loopt. Dit signaal wordt door de robotmaaier opgepakt wanneer het te dicht bij het perimeterdraad komt. Zo weet de robotmaaier waar het mag maaien. De perimeterdraad legt u langs de grenzen van het maaigebied aan. U gebruikt de perimeterdraad ook om aan te geven waar de robotmaaier niet mag maaien. Denk hierbij aan een vijver of bloemenperk. In de handleiding van uw robotmaaier staat precies uitgelegd hoe u een perimeterdraad efficiënt plaatst.

Draadverbinders

Een draadverbinder gebruikt u bij de reparatie van een stuk perimeterdraad. Het kapotte deel van een perimeterdraad wordt eruit geknipt en vervangen door een nieuw stuk perimeterdraad. Een draadverbinder maakt een waterdichte connectie tussen de 2 stukken perimeterdraad. De draadverbinder wordt gebruikt bij het repareren van een stuk perimeterdraad of bij het aanpassen van een maaizone.