Robotmaaier mesjes voor Stihl imow

De robotmaaier mesjes voor Stihl imow robotmaaiers zijn regelmatig aan vervanging toe. Mesjes slijten na verloop van tijd door het gebruik. Het is belangrijk om altijd met scherpe mesjes te maaien zodat u altijd kunt genieten van het beste maairesultaat.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

De robotmaaier mesjes voor Stihl imow

De robotmaaiers voor Stihl imow maken geen gebruik van schroefjes voor de mesjes. In plaats daarvan zitten ze ingeklemd over een nokje, tussen de messchijf en messendrager.  Hierdoor kunnen de mesjes vrij rond het nokje bewegen en worden ze gelijkmatig aan alle kanten gebruikt tijdens het maaien. U kunt de mesjes gemakkelijk zelf vervangen met behulp van de handleiding die bij uw robotmaaier zit.

Het meest optimale maairesultaat met de robotmaaier mesjes voor Stihl imow

Voor een optimaal maairesultaat is het belangrijk om altijd met scherpe mesjes te maaien. Mesjes worden naar verloop van tijd bot door het maaien, maar ook omdat ze obstakels in het gras raken zoals steentjes of takjes. Het is daarom noodzakelijk om de robotmaaier mesjes regelmatig te controleren. Zijn de mesjes bot of beschadigd? Vervang ze dan direct allemaal. Zo voorkomt u dat het gazon beschadigd raakt of dat de mesjes uiteindelijk breken. Daarnaast kunt u ervoor zorgen dat de mesjes zolang mogelijk meegaan door uw gazon zo vrij mogelijk te houden van obstakels zoals takjes, steentjes of andere objecten. Zo slaan de mesjes hier niet tegen aan en gaan ze dus langer mee.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. De Stihl imow mesjes die u vandaag voor vier uur besteld, worden dezelfde werkdag nog verzonden.