Perimeterdraad reparatie sets voor WOLF-Garten Loopo

Op deze pagina vind u alle perimeterdraad reparatie sets voor WOLF-Garten Loopo en een perimeterdraad kabel tester voor het snel lokaliseren van kabelbreuken. De perimeterdraad reparatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleine, middel en grote reparatie sets. In alle reparatie sets zit een combinatie van draadpennen, draadverbinders en perimeterdraad.

De inhoud van de reparatie sets:

  • Klein: 4 draadverbinders,  5 meter kabel en 10 draadpennen.
  • Middel: 6 draadverbinders, 10 meter kabel en 20 draadpennen.
  • Groot: 8 draadverbinders,  20 meter kabel en 40 draadpennen.
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Het draad van de robotmaaier is kapot

Het draad van de robotmaaier is kapot, wat nu? Gelukkig is perimeterdraad gemakkelijk te repareren. Achterhaal allereerst waar de breuk zich in de kabel bevind. Dit kan snel en gemakkelijk me teen kabel tester, of u kunt de hele draad met de hand nakijken op beschadigingen en breuken. Zodra de breuk gevonden is kunt u de reparatie beginnen.

De reparatie van het perimeterdraad

Nu bekend is waar het perimeterdraad kapot is kunt u beginnen met het herstellen. De oude draad moet eerst veriwjderd worden door deze door te knippen en weg te gooien. Leg vervolgens de nieuwe draad op de plaats van het net verwijderde draad. Knip de juiste lengte van de nieuwe draad af. Deze oude en nieuwe draden verbind u aan elkaar met draadverbinders. Deze blokjes geven een waterdichte verbinding zodra u het blauwe gedeelte van het blokje indrukt zodat deze vastklikt. Is de hele draad gerepareerd en loopt het signaal van het basisstation weer rond? Dan kunt u de draad vastzetten met de haringen en is de reparatie geslaagd.