Perimeterdraad reparatie sets voor Florabest

Op deze pagina vind u alle perimeterdraad reparatie sets voor Florabest en een perimeterdraad kabel tester voor het snel lokaliseren van kabelbreuken. De perimeterdraad reparatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleine, middel en grote reparatie sets. In alle reparatie sets zit een combinatie van draadpennen, draadverbinders en perimeterdraad.

De inhoud van de reparatie sets:

  • Klein: 4 draadverbinders,  5 meter kabel en 10 draadpennen.
  • Middel: 6 draadverbinders, 10 meter kabel en 20 draadpennen.
  • Groot: 8 draadverbinders,  20 meter kabel en 40 draadpennen.
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Gebroken perimeterdraad voor Florabest

Als perimeterdraad breekt of kortsluiting geeft dan maait de robotmaaier niet meer. Omdat het geen signaal meer opvangt vanuit de draad wet het niet waar het mag maaien. Daarom moet deze kabelbreuk eerst gerepareerd worden. Om de breuk te vinden loopt u handmatig de hele kabel na op breuken, beschadigingen en kortsluiting. Om de breuk sneller op te sporen kunt u een kabel tester gebruiken.

De draad zelf repareren

U kunt het perimeterdraad eenvoudig zelf repareren. U kunt het kapotte gedeelte van het perimeterdraad er tussenuit knippen. Dit kapotte stuk draad word vervangen door een nieuw stuk draad. Plaats vervolgens een nieuw stuk draad. Om deze draden met elkaar te verbinden gebruikt u de waterdichte draadverbinders. U steekt de uiteindes van de draad in het blokje en drukt het blauwe gedeelte van het blokje dicht. Nu de draad weer gerepareerd is kunt u de draad in de grond vast zetten met behulp van de draadpennen.