Perimeterdraad reparatie sets voor McCulloch

Op deze pagina vind u alle perimeterdraad reparatie sets voor McCulloch en een perimeterdraad kabel tester voor het snel lokaliseren van kabelbreuken. De perimeterdraad reparatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleine, middel en grote reparatie sets. In alle reparatie sets zit een combinatie van draadpennen, draadverbinders en perimeterdraad.

De inhoud van de reparatie sets:

  • Klein: 4 draadverbinders,  5 meter kabel en 10 draadpennen.
  • Middel: 6 draadverbinders, 10 meter kabel en 20 draadpennen.
  • Groot: 8 draadverbinders,  20 meter kabel en 40 draadpennen.
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Het McCulloch perimeterdraad is kapot gegaan

Als het perimeterdraad stuk gaat dan stopt de McCulloch met maaien. Het weet niet meer waar het moet maaien omdat het perimeterdraad geen signaal meer door kan geven. Om dit probleem op te lossen kunt u het perimeterdraad repareren. Voor de reparatie kan starten moet u eerst nagaan waar het perimeterdraad stuk is. U kunt dit handmatig doen door de hele kabel zelf na te kijken. Maar u kunt ook een kabel tester gebruiken, dit is de snelste manier om de kabelbreuk te traceren.

De reparatie starten

Nu bekend is waar het probleem zich bevind kan de reparatie van start gaan. De oude kabel moet eerst verwijderd worden. U kunt de oude kabel doorknippen rondom de breuk, neem hiervoor genoeg marge zodat u zeker de gehele breuk verwijderd. Met de nieuwe kabel vervangt u vervolgens het kapotte gedeelte. Knip de lengte van de nieuwe kabel af en plaats deze op de plek van de oude kabel. U verbind de draden nu met elkaar met de draadverbinders en zet de draad vervolgens vast aan de grond met de bijgeleverde haken. Uw McCulloch kan weer snel verder maaien.