Robotmaaier installatie sets voor Central Park

Met een robotmaaier installatie set voor Central Park legt u gemakkelijk een compleet nieuwe maaizone aan. De installatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende groottes:

Klein: 2 draadverbinders, 100 meter perimeterdraad en 200 draadpennen
Middel: 4 draadverbinders, 150 meter perimeterdraad en 300 draadpennen
Groot: 6 draadverbinders, 250 meter perimeterdraad en 500 draadpennen
Extra groot: 8 draadverbinders, 500 meter perimeterdraad en 1000 draadpennen

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Perimeterdraad

Met perimeterdraad wordt het maaigebied aangegeven. Deze draad wordt rondom het gazon en obstakels gelegd en aangesloten op het basisstation van de robotmaaier. Dit basisstation stuurt een signaal door de draad heen. Met behulp van dit signaal weet de robotmaaier wanneer het de grens van het maaigebied bereikt. Raadpleeg de handleiding van uw robotmaaier om te zien hoe u een maaizone aanlegt voor uw robotmaaier.

Draadpennen en draadverbinders

Draadpennen gebruik je om het perimeterdraad vast te zetten in de grond. Het zijn een soort tentharingen. Zo voorkom je dat de draad gaat schuiven en blijft deze netjes straks langs de rand van uw gazon liggen. Zo blijft de maaizone gegarandeerd en valt u niet over de draad heen. Naast draadverbinders worden ook draadverbinders gebruikt bij het aansluiten van het perimeterdraad. De draadverbinders zijn bedoeld om twee losse stukken perimeterdraad met elkaar te verbinden. Dit komt voor als u bijvoorbeeld een lus rondom een bloembed aan moet leggen en deze terug naar de hoofdkabel moet aansluiten.