Perimeterdraad reparatie sets voor LandXcape

Een breuk in uw perimeterdraad kunt u gemakkelijk lokaliseren en repareren met behulp van de perimeterdraad reparatie sets voor LandXcape. Hier op deze pagina vindt u alle perimeterdraad reparatie sets voor dit merk. De reparatiesets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleine, middel en grote reparatie sets. In een reparatie set zit een combinatie van draadpennen, draadverbinders en perimeterdraad. Zo heeft u alles in huis om een breuk in uw perimeterdraad te repareren.

De inhoud van de reparatie sets:

• Klein: 4 draadverbinders, 5 meter perimeterdraad en 10 draadpennen.
• Middel: 6 draadverbinders, 10 meter perimeterdraad en 20 draadpennen.
• Groot: 8 draadverbinders, 20 meter perimeterdraad en 40 draadpennen.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Een breuk in de perimeterdraad lokaliseren

Een breuk in uw perimeterdraad is gemakkelijk te lokaliseren door middel van een kabel tester. De kabeltester geeft het snelst aan waar de kabelbreuk plaats vindt. U kunt de breuk ook vinden zonder de kabeltester te gebruiken. Dit doet u door handmatig te zoeken naar de breuk. De perimeterdraad wordt bij deze methode handmatig volledig gecontroleerd op breuken of beschadigingen. Echter duurt het zoeken naar de breuk langer dan wanneer u een kabel tester gebruikt.

Het repareren van de perimeterdraad

Het vervangen van een stuk perimeterdraad kunt u zelf zorgvuldig doen met de perimeterdraad reparatie sets voor LandXcape. Begin met het verwijderen van het stuk perimeterdraad waar de kabelbreuk zich bevindt. Dit doet u door het stuk draad eruit te knippen. Knip ruim rondom de breuk zodat u zeker weet dat u de gehele breuk verwijderd heeft. Nadat u het oude stuk draad eruit heeft geknipt, kunt u deze vervangen met een nieuw stuk perimeterdraad. De losse uiteindes verbindt u met draadverbinders. Een draadverbinder heeft de vorm van een blokje. Dit blokje bevat metalen plaatjes en een speciale gel. Door de losse uiteindes van de perimeterdraad hierin te steken, wordt er een connectie gemaakt tussen de 2 stukken draad. Druk het blauwe gedeelte dicht zodat de draadverbinder waterdicht blijft. Wanneer alle kabelbreuken gerepareerd zijn, kunt u de perimeterdraad weer vast zetten met draadpennen.