Robotmaaier mesjes voor Honda Miimo

De mesjes van uw Honda Miimo robotmaaier vervangt u eenvoudig zelf. Binnen 10 minuten vervangt u al alle 3 de mesjes. De mesjes vervangt u altijd per 3. De maaikop heeft namelijk 3 mesjes die gelijktijdig worden gebruikt tijdens het maaien, en dus ook alle 3 bot worden tijdens gebruik.

Wij raden af om de mesjes te laten slijpen, omdat de kans dan groot is dat ze snel breken, waardoor de scherpe delen van het mes in het gazon terecht komen. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

De Honda Miimo mesjes moeten elke twee tot drie maanden vervangen worden om een optimaal maairesultaat te behouden.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Honda Miimo robotmaaier mesjes

De Honda Miimo gebruikt 3 mesjes op zijn maaikop. Om de kwaliteit van het gazon te behouden raden wij aan om deze mesjes elke 2 a 3 maanden te vervangen. Als u de mesjes van uw Honda Miimo vervangt, vervang dan ook meteen de schroefjes. Deze worden bijgeleverd bij de mesjes.   Wanneer u met botte mesjes maait is de kans groot dat uw gras beschadigd raakt. Botte mesjes kunnen het gras niet goed snijden, waardoor het gras blijft haken en uit de grond getrokken word. Het resultaat is dan een oneven gemaaid gras of kapotte plekken in uw gazon. Voorkom dit dus door uw mesjes met regelmaat te vervangen. Zo kunt u blijven genieten van een mooi gemaaid gazon.

Robotmaaier mesjes zelf vervangen

Het is eenvoudig om zelf de mesjes van uw robotmaaier te vervangen. De mesjes zijn bevestigd met schroefjes, wanneer u deze losschroeft kunt u het mesje verwijderen. En vervangt u deze door de nieuwe mesjes en schroefjes. Binnen enkele minuten staat uw robotmaaier weer terug op het gazon. Daarnaast is het aan te raden om uw robotgrasmaaier meteen schoon te maken, zodat alle grasresten verwijderd zijn en de maaier weer schoon het gazon op kan.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.