skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Verzending en levertijd robotmaaier mesjes

Verzending en Levertijd

Alle producten in onze webshop hebben wij standaard op voorraad in ons eigen magazijn, waar ze verpakt worden en op de post naar u gestuurd worden. Zo is de levertijd minimaal. Door het kleine formaat van de producten kunnen deze gewoon door de brievenbus. Dit betekent dat de producten binnen no time bij u thuis zullen zijn en u daar al geen omkijken naar heeft.

Geen verzendkosten

Binnen Nederland we niet aan verzendkosten. Dat is helemaal nergens voor nodig als u robotmaaier mesjes online wil bestellen. De prijzen op onze website zijn zodoende daadwerkelijk de bedragen die u betaalt. En de mesjes verzenden we gewoon via de post. Zo heeft u uw bestelling zo snel mogelijk thuis en gewoon in de brievenbus.

Wel werken wij met een kleine order toeslag. Voor bestellingen binnen Nederland betaald u een kleine order toeslag van €2,95 wanneer uw totaalbedrag minder is dan €10,-.

Volgende dag in huis

Als u uw producten voor 16.00 bij ons besteld heeft, worden deze de volgende werkdag al geleverd. De producten vallen gewoon bij u op de mat, dus u hoeft niet te wachten op bezorging. Dat betekent voor u dat u niet thuis hoeft te zijn en dat scheelt u weer een zorg.

Onderstaand vind u een tabel waarop de levertijden uitgelegd worden. Als producten voor 16.00 besteld en betaald zijn, dan leveren we ze nog de volgende werkdag. De bezorger komt bij ons rond 4 uur en dan gaan alle producten op de post. Mocht u met spoed zitten, neem dan contact met ons op en dan kijken we wat er nog mogelijk is. Zo kunt u eventueel langs komen op onze locatie in Uden of kunnen we samen kijken of een spoedlevering mogelijk is. Mocht dit nodig zijn, vraag het dan even bij onze klantenservice, zo kunnen we het u altijd zo gemakkelijk mogelijk maken.

 

Besteld op: Bezorgd op:
Maandag (voor 16:00 uur) Dinsdag
Dinsdag (voor 16:00 uur) Woensdag
Woensdag (voor 16:00 uur) Donderdag
Donderdag (voor 16:00 uur) Vrijdag
Vrijdag (voor 16:00 uur) Maandag
Zaterdag en zondag Dinsdag