Perimeterdraad reparatie sets voor Belrobotics

Op deze pagina vind u alle perimeterdraad reparatie sets voor Belrobotics en een perimeterdraad kabel tester voor het snel lokaliseren van kabelbreuken. De perimeterdraad reparatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleine, middel en grote reparatie sets. In alle reparatie sets zit een combinatie van draadpennen, draadverbinders en perimeterdraad.

De inhoud van de reparatie sets:

  • Klein: 4 draadverbinders,  5 meter kabel en 10 draadpennen.
  • Middel: 6 draadverbinders, 10 meter kabel en 20 draadpennen.
  • Groot: 8 draadverbinders,  20 meter kabel en 40 draadpennen.
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Een breuk in het perimeterdraad vinden

Om te achterhalen waar het perimeterdraad stuk gegaan is kunt u het beste gebruik maken van een kabel tester. Met dit apparaatje traceert u snel waar het signaal verloren gaat. Zo weet u snel waar de reparatie gedaan moet worden. U kunt dit ook handmatig doen, in dat geval moet u de gehele kabel handmatig controleren op breuken, beschadigingen of kortsluiting.

De breuk in de kabel repareren

Met behulp van de reparatie sets kunt u de breuk gemakkelijk zelf repareren. U vervangt de draad waar de breuk in zit door een nieuw stuk draad. U kunt het oude draad gewoon doorknippen. Met behulp van de draadverbinders uit de reparatie set kunt u de kabels weer waterdicht met elkaar verbinden. Zijn de kabels weer verbonden en loopt het signaal weer door de hele kabel? Dan kunt u de draad vastzetten met de haringen en kan uw Belrobotics snel zijn weg weer vervolgen.