Robotmaaier messen voor Stiga

Op deze pagina vindt u alle robotmaaier messen die geschikt zijn voor diverse soorten Stiga robotmaaiers. De grote messen zijn verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen; 25cm, 29cm en 35 cm. Let dus goed op welke maat robotmaaier mes u nodig heeft voor uw Stiga robotmaaier. Alle grote messen en kleinere mesjes worden geleverd inclusief schroefjes.

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Welk robotmaaier mes voor Stiga heb ik nodig?

De robotmaaiers van Stiga zijn in veel uitvoeringen te koop. Niet elke maaier gebruikt dezelfde messen. Let er daarom goed op welk mes u nodig heeft. De kleine mesjes spreken voor zich maar de grote messen verschillen in maat. U kunt het oude mes opmeten over de volle breedte van punt tot punt. Hierdoor kunt u bepalen of u het 25cm, 29cm of 35cm mes nodig heeft. Meestal staat dit ook vermeld in de handleiding van uw robotmaaier. De messen worden altijd geleverd inclusief nieuwe schroeven. Zo kunt u altijd de gehele set vervangen.

Een optimaal maairesultaat met de robotmaaier mesjes voor Stiga

Om een optimaal maairesultaat te bereiken zijn er meerdere factoren om rekening mee te houden. Door ervoor te zorgen dat uw gazon vrij blijft van losse takjes, steentjes en andere objecten, zullen uw messen ook minder snel bot worden. Het mes slaat anders tijdens het maaien tegen deze harde objecten aan en beschadigt daardoor sneller. De kleine mesjes zullen wel uit veiligheid inklappen waardoor ze niet vast komen te zitten. Zorg er dus voor dat uw gazon zo veel mogelijk vrij blijft van losliggende obstakels, om zo lang mogelijk van uw mesjes te kunnen genieten. Zorg er daarnaast voor dat u altijd met een scherp mes maait omdat hierdoor het gras beter gesneden wordt.  Een bot mes kan uw gazon beschadigen en veroorzaakt lelijke plekken in het gazon of het gras wordt niet gelijkmatig gemaaid.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het dezelfde werkdag verzonden wordt.