Robotmaaier installatie sets voor Powerworks

Installatie sets bevatten alle onderdelen die nodig zijn om een maaigebied opnieuw aan te leggen of uit te breiden.
Inhoud robotmaaier installatie sets voor Powerworks:

Klein: 2 draadverbinders, 100 meter perimeterdraad en 200 draadpennen
Middel: 4 draadverbinders, 150 meter perimeterdraad en 300 draadpennen
Groot: 6 draadverbinders, 250 meter perimeterdraad en 500 draadpennen
Extra groot: 8 draadverbinders, 500 meter perimeterdraad en 1000 draadpennen

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Perimeterdraad

Perimeterdraad is de draad die nodig is om de maaigrens voor de robotmaaier aan te geven. Het basisstation stuurt signalen door de perimeterdraad heen die de robotmaaier oppakt. Het kan ook gebruikt worden om bepaalde gebieden af te zetten waar niet gemaaid mag worden. Denk hierbij aan bloembedden, struiken, planten of vijvers. De draad wordt aan het begin en einde aangesloten aan het basisstation van de robotmaaier. In de handleiding staat uitgelegd hoe u dit het beste kunt doen.

Draadpennen

Draadpennen zijn een soort haringen. De draadpennen hebben dezelfde functie als haringen. De haringen zetten uw tent vast aan de grond zodat hij niet weg waait. Met de draadpennen zorgt u dat de perimeterdraad goed vast blijft zitten in uw gazon. Hierdoor wordt de draad niet verschoven door de wind of andere factors. Wij raden u aan om de draadpennen diep in de grond te slaan zodat ze niet in de weg komen van de robotmaaier. Het gevolg hiervan is dat de perimeterdraad voor niks of niemand in de weg ligt.

Draadverbinders

Een draadverbinder gebruikt u wanneer uw perimeterdraad stuk is of wanneer u de maaizone wilt aanpassen in uw gazon. Draadverbinders zijn kleine blokjes die de twee losse uiteindes van het perimeterdraad met elkaar verbinden. U steekt beide losse uiteindes van het perimeterdraad in de draadverbinder. Om het blokje dicht te doen moet u het blauwe gedeelte goed indrukken. Dit zorgt ervoor dat het blokje waterdicht verzegeld wordt. Hierdoor wordt er verbinding gemaakt tussen de 2 draden.