Robotmaaier installatie sets voor Cub Cadet

Robotmaaier installatie sets voor Cub Cadet zijn voorzien van alle onderdelen om een nieuw maaigebied aan te leggen of om een huidig maaigebied aan te passen.

Inhoud van de robotmaaier installatie sets voor Cub Cadet:

Klein: 2 draadverbinders, 100 meter perimeterdraad en 200 draadpennen
Middel: 4 draadverbinders, 150 meter perimeterdraad en 300 draadpennen
Groot: 6 draadverbinders, 250 meter perimeterdraad en 500 draadpennen
Extra groot: 8 draadverbinders, 500 meter perimeterdraad en 1000 draadpennen

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Robotmaaier installatie sets voor Cub Cadet

De robotmaaier installatie sets voor Cub Cadet zijn complete sets voor het aanleggen van het maaigebied voor uw robotmaaier. Het perimeterdraad wordt aangesloten op het basisstation. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en voorzien van draad, verbinders en draadpennen.

Perimeterdraad

Perimeterdraad bepaald het maaigebied van uw robotmaaier. U legt dit draad rondom het gazon aan en eventueel rondom bloemenperken of andere obstakels waar de robotmaaier niet mag maaien. Hoe u het draad het beste aanlegt staat uitgelegd in de handleiding die bij uw robotmaaier wordt geleverd.

Draadpennen en draadverbinders

Draadpennen en draadverbinders horen bij het perimeterdraad. U gebruikt ze om het perimeterdraad mee vast te zetten in de grond, net als u met tentharingen bij een tent zou doen. De draadverbinders zorgen juist voor de verbinding tussen oude en nieuwe draden. Zo kunt u later altijd nog aanpassingen doen aan uw maaigebied of kapotte stukken draad herstellen.