Mowox RM 800 Li BT robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier van Mowox gebruikt drie ronddraaiende mesjes die samen voor een netjes gemaaid gazon zorgen. Deze moeten samen vervangen worden wanneer dit nodig is. Om erachter te komen wanneer de Mowox RM 800 Li BT robotmaaier mesjes vervangen moeten worden, moet u uw robotmaaier goed controleren. Wij raden u daarom aan om de robotmaaier van Mowox elke maand te controleren op vuil en botte mesjes. Dit hangt samen met de maaikwaliteit van de robotmaaier.
Onze collectie bevat stalen mesjes en titanium gecoate mesjes. Deze zijn nog steviger.
Onze gehele collectie robotmaaier mesjes zijn in onderstaande lijst te vinden.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Goed gemaaid gras

Scherpe robotmaaier mesjes snijden het gras goed en versnipperen het zodanig dat u het overgebleven gras niet weg hoeft te harken. Dit is niet mogelijk met botte en beschadigde robotmaaier mesjes. De Mowox RM 800 Li BT robotmaaier mesjes vereisen wat aandacht om het goede maairesultaat te behouden. Na langdurig maaien slijten de robotmaaier mesjes vanzelf, maar kunt u ze niet gewoon zelf slijpen? Het antwoord is nee. Wij raden u aan om de robotmaaier mesjes van Mowox niet zelf te slijpen omdat de mesjes dan te dun worden en grote kans hebben om te breken. Om verder slijten van de robotmaaier mesjes te voorkomen raden wij u aan om uw gazon compleet vrij te maken van losliggende takjes of steentjes. Deze komen in contact met de robotmaaier mesjes en beschadigen ze sneller.

Robotmaaier mesjes vervangen

Wat moet u doen met botte of versleten robotmaaier mesjes als u ze niet zelf mag slijpen? Vervangen is dan het antwoord. In de handleiding van uw robotmaaier staan de instructies over het vervangen van de Mowox RM 800 Li BT robotmaaier mesjes. Bij uw aankoop van nieuwe robotmaaier mesjes ontvangt u ook bijbehorende schroefjes.