Mowox RM 50 Li BT robotmaaier mesjes

Met de Mowox RM 50 Li BT robotmaaier mesjes kunt u weer genieten van een vers en evenredig gemaaid gazon. De robotmaaier van Mowox heeft 3 scherpe robotmaaier mesjes die bevestigd zijn aan één groot maaiblok onder de robotmaaier. Deze 3 mesjes draaien rond en kunnen vrij bewegen. Deze functie zorgt er voor dat de mesjes vanzelf inklappen wanneer ze in contact komen met kleine voorwerpen in uw tuin waardoor de mesjes minder snel slijten. Denk bij kleine voorwerpen aan klein speelgoed, kiezels en takken. Na verloop van tijd slijten de mesjes zodanig dat u ze niet meer kunt gebruiken zonder uw gazon te beschadigen. Vervang uw mesjes tijdig om dusdanige schade aan uw gazon te voorkomen. Alle robotmaaier mesjes voor de Mowox RM 50 Li BT vindt u hieronder.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

De robotmaaier mesjes voorzichtig vervangen

Wanneer de robotmaaier mesjes van Mowox beschadigd of bot zijn kunnen ze uw gazon beschadigen. Botte mesjes kunnen grassprieten uit uw gazon trekken waardoor u lelijke plekken overhoudt. Daarom raden wij u aan om de mesjes tijdig te vervangen. Zorg er allereerst voor dat u de robotmaaier uit zet voordat u de robotmaaier mesjes gaat vervangen. Wij raden ook aan om handschoenen te dragen aangezien nieuwe mesjes scherp zijn. De robotmaaier mesjes zijn onder de robotmaaier bevestigd met kleine schroefjes aan een groot maaiblok. Schroef deze los en vervang daarna de robotmaaier mesjes én de schroefjes. Bij uw aankoop van nieuwe Mowox RM 50 Li BT robotmaaier mesjes zijn ook nieuwe schroefjes inbegrepen. In de handleiding van uw robotmaaier staat precies uitgelegd hoe u makkelijk de robotmaaier mesjes vervangt.

Twee verschillende soorten robotmaaier mesjes

Hoe weet u wanneer de Mowox RM 50 Li BT robotmaaier mesjes vervangen moeten worden? Dat ligt er deels aan welke soort robotmaaier mesjes u gebruikt. We hebben massief stalen robotmaaier mesjes die ongeveer 2 maanden meegaan, maar we hebben ook een titanium gecoate variant die ongeveer 3 maanden meegaat. Deze zijn beschikbaar in sets van 3 tot wel 90 mesjes. Wij raden u aan om de robotmaaier mesjes maandelijks te controleren of deze aan vervanging toe zijn.