Mowox RM 45 Li robotmaaier mesjes

Alle robotmaaier mesjes in onderstaande lijst zijn geschikt voor de Mowox RM 45 Li robotmaaier. De Mowox RM 45 Li heeft 3 ronddraaiende mesjes die bevestigd zijn aan één groot maaiblok. Deze 3 mesjes samen hebben een totale maaibreedte van 18 centimeter. Wij leveren sets van stalen mesjes die ongeveer 2 maanden meegaan, maar we verkopen ook titanium gecoate mesjes die ongeveer 3 maanden meegaan.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

De mesjes moet u goed onderhouden. Botte mesjes trekken het gras uit uw gazon waardoor uw gazon niet evenredig en netjes gemaaid wordt. Botte mesjes hebben ook een kans op breken waardoor er scherpe stukjes in uw gazon terecht komen. Daarom raden wij aan om maandelijks de Mowox RM 45 Li robotmaaier mesjes te controleren en deze tijdig te vervangen.

Hoe vervang je de Mowox robotmaaier mesjes?

De 3 mesjes zitten met kleine schroefjes bevestigd aan het maaiblok en zijn gemakkelijk te demonteren. In de handleiding bij uw Mowox robotmaaier staat precies uitgelegd hoe u gemakkelijk de Mowox RM 45 Li robotmaaier mesjes kunt vervangen. Bij uw aankoop van een nieuwe set robotmaaier mesjes krijgt u ook nieuwe schroefjes geleverd. Zorg er met het vervangen van de mesjes voor dat de robotmaaier mesjes genoeg vrijheid hebben om te kunnen bewegen. Schroef ze dus niet te vast. Dit zorgt er voor dat de mesjes vanzelf inklappen wanneer ze in contact komen met kleine voorwerpen in uw gazon waardoor uw robotmaaier mesjes minder snel slijten. Wij raden u aan om het apparaat uit te schakelen en handschoenen te dragen aangezien de mesjes erg scherp zijn.

Mowox robotmaaier onderhouden

U wilt natuurlijk dat uw gazon er netjes bij ligt. Dit doet u door uw Mowox robotmaaier maandelijks te controleren. Tijdens een controle let u op een paar dingen. U kijkt onder de robotmaaier of er opgehoopt vuil zit dat verwijderd moet worden. Ook kijkt u naar de Mowox RM 45 Li robotmaaier mesjes of ze bot of versleten zijn. Indien dat het geval is moeten ze vervangen worden. Verder raden wij ook aan om het basisstation ten allen tijden schoon te houden. Wanneer het basisstation vuil is, kan het lastig zijn voor de robotmaaier om goed het basisstation in te rijden. Wanneer u rekening houdt met alle bovengenoemde punten kunt u pas echt genieten van een net en evenredig gemaaid gazon.