Mowox RM 30 Li robotmaaier mesjes

In onderstaande lijst is onze gehele collectie robotmaaier mesjes te zien voor de Mowox RM 30 Li.
De Mowox RM 30 Li heeft 3 ronddraaiende mesjes bevestigd aan het maaiblok. Deze mesjes zorgen voor een evenredig gemaaid gazon, mits ze goed onderhouden worden. Botte mesjes trekken het gras uit de grond waardoor lelijke plekken in uw gazon kunnen ontstaan. Wij raden daarom aan om elke 2 á 3 maanden de Mowox RM 30 Li robotmaaier mesjes te vervangen. U kunt er ook voor kiezen om in plaats van stalen mesjes, titanium gecoate mesjes te monteren. De titanium gecoate mesjes zijn sterker en gaan daardoor ook langer mee.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Het onderhouden van de Mowox robotmaaier

Om een optimaal gemaaid gazon te behouden is onderhoud één van de dingen die belangrijk zijn. Wat zijn de dingen waar u op moet letten als u de Mowox robotmaaier goed wilt onderhouden? Allereerst raden wij aan om uw gazon compleet vrij te houden van steentjes en takjes. Zulke kleine obstakels zorgen ervoor dat de Mowox RM 30 Li robotmaaier mesjes sneller slijten en dus eerder aan vervanging toe zijn. Na langdurig maaien is het niet zo gek als de onderkant van de Mowox robotmaaier vol zit met grasresten en ander vuil. Het is verstandig om dit te verwijderen bij het maandelijkse onderhoud. Schakel altijd eerst de robotmaaier uit volgens de instructies in de handleiding.

Hoe vervangt u de robotmaaier mesjes van Mowox?

Wij raden u aan om maandelijks te controleren of de Mowox RM 30 Li robotmaaier mesjes versleten zijn of niet. Botte robotmaaier mesjes leveren geen goed maairesultaat op. Daarom is het zo belangrijk om de mesjes tijdig te vervangen. De robotmaaier mesjes zitten met schroefjes aan het maaiblok bevestigd en zijn gemakkelijk te vervangen. In de handleiding van uw Mowox robotmaaier staat uitgelegd hoe u de mesjes het beste kunt vervangen.