Mowox RM 1200 Li robotmaaier mesjes

De Mowox RM 1200 Li robotmaaier heeft 3 ronddraaiende mesjes die bevestigd zijn aan een groot maaiblok onder de robotmaaier. Deze mesjes moeten dus ook gelijktijdig vervangen worden om te zorgen voor een optimaal maairesultaat. Goede en scherpe mesjes hebben een veel kleinere kans op breken. Echter raden wij u aan om de Mowox RM 1200 Li robotmaaier mesjes niet te slijpen. Door ze te slijpen worden de mesjes dun. Wanneer de robotmaaier mesjes te dun zijn hebben ze een grote kans op breken waardoor er kleine scherpe stukjes van de mesjes in uw gazon terecht komen.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Wat voor robotmaaier mesjes hebben wij op voorraad?

Wij hebben 2 soorten Mowox RM 1200 Li robotmaaier mesjes die u kunt monteren op uw robotmaaier. We hebben de stalen mesjes, deze gaan gemiddeld twee maanden mee. Daarnaast hebben we ook de titanium gecoate variant die gemiddeld 3 maanden meegaan. Deze mesjes zijn in sets beschikbaar van 3 tot wel 90 mesjes. Een aankoop van veel mesjes zorgt er voor dat u altijd reserve mesjes bij de hand heeft wanneer deze vervangen moeten worden. Ook zijn bij elke bestelling van robotmaaier mesjes schroefjes inbegrepen die ook vervangen moeten worden.

Tips voor het behoud van uw robotmaaier mesjes

Als u niet wilt dat uw Mowox RM 1200 Li robotmaaier mesjes snel slijten raden wij aan om het gazon vrij te houden van kleine obstakels. Denk hierbij aan kleine takjes, steentjes of klein speelgoed. De Mowox RM 1200 Li heeft een handige functie. De mesjes die bevestigd zitten aan het maaiblok kunnen vrij bewegen. Dit zorgt ervoor dat de mesjes vanzelf inklappen wanneer ze in contact komen met dergelijke kleine obstakels. Zo slijten de mesjes een stuk minder snel. U moet met het vervangen van de mesjes er rekening mee houden dat de schroefjes niet te strak moeten zitten. De mesjes moeten nog kunnen inklappen.