skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Mowox RM 1000 Li BT robotmaaier mesjes

Alle onderstaande robotmaaier mesjes zijn geschikt voor de Mowox RM 1000 Li BT. Deze robotmaaier maakt gebruik van één groot maaiblok waar 3 robotmaaier mesjes aan gemonteerd zijn. Deze robotmaaier mesjes draaien vrij rond en hebben samen een maaibreedte van 18 centimeter.
Doordat de mesjes vrij rond kunnen draaien komen ze minder snel in contact met kleine obstakels. Zo slijten de mesjes minder snel en kunt u nog langer genieten van een goed gemaaid gazon. Het is noodzaak om de Mowox RM 1000 Li BT robotmaaier mesjes tijdig te vervangen. Botte mesjes trekken het gras uit de grond en laten lelijke plekken achter, maar botte mesjes hebben ook een kans op breken wat voor gevaarlijke situaties zorgt.

Verschillende robotmaaier mesjes

We hebben 2 verschillende soorten Mowox RM 1000 Li BT robotmaaier mesjes. We hebben mesjes van massief staal die 0,6 mm dik zijn. Deze zijn ontzettend scherp en gaan ongeveer 2 maanden mee. Bent u toch op zoek naar robotmaaier mesjes die wat sterker zijn? Wij hebben ook mesjes met een titanium coating. Deze zijn wat stugger en gaan ongeveer 3 maanden mee totdat ze aan vervanging toe zijn. We hebben deze mesjes verkrijgbaar in sets van 3 tot en met 90 mesjes. Grotere sets zorgen er voor dat u niet om de 2-3 maanden nieuwe mesjes hoeft te bestellen, maar u ze gewoon thuis op voorraad heeft.

De Mowox robotmaaier onderhouden

Wij raden u aan om de Mowox robotmaaier maandelijks te controleren op vuil en de staat van de robotmaaier mesjes. Na langdurig maaien hoopt er vuil op onder de robotmaaier waardoor uw gazon niet evenredig gemaaid wordt en er uitstekende grassprieten overblijven. Verwijder dit vuil en vervang eventueel de Mowox RM 1000 Li BT robotmaaier mesjes als deze versleten zijn. Maak ook het basisstation schoon. Zo kan de robotmaaier van Mowox het basisstation veilig inrijden.