Gardena robotmaaier smart sileno+ 1600 robotmaaier mesjes

Onderstaand is ons gehele assortiment aan messen voor de Gardena Robotmaaier smart Sileno+ 1600. Dit model maakt gebruik van 3 messen. Wij raden aan om alle messen gelijktijdig te vervangen, zodat de kans op gebroken messen minimaal blijft. Als de messen breken kunnen ze op het gras belanden, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier dus een zo goed mogelijk resultaat.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Smart Sileno+ 1600 robotmaaier mesjes

Scherpe robotmaaier mesjes geven een beter maairesultaat. Zodat robotmaaier mesjes bot worden dan moeten ze vervangen worden. Dit is nodig om een goed maairesultaat te behouden maar ook voor uw eigen veiligheid. Botte mesjes breken namelijk veel sneller, waardoor er scherpe delen in het gazon terecht kunnen komen. Het vervangen van de mesjes kunt u gemakkelijk zelf. U heeft alleen een schroevendraaier nodig. Zorg dat u de robotmaaier altijd eerst volledig uitschakelt voordat u de mesjes vervangt. De mesjes zijn gemakkelijk los te schroeven en zo te vervangen voor nieuwe mesjes en schroefjes. Raadpleeg de handleiding van uw robotmaaier om te zien hoe u de mesjes dient te vervangen. Robotmaaier mesjes voor Gardena zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Zo zijn er sets van 3 mesjes maar ook sets van 90 mesjes. Alle mesjes worden geleverd inclusief schroefjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium gecoat.