skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Yardforce X-serie X100i robotmaaier mesjes

In onderstaande lijst staat de gehele collectie robotmaaier mesjes geschikt voor de Yardforce X-serie X100i. Deze Yardforce maakt gebruik van drie mesjes die samen uw gazon gelijkmatig maaien. De drie mesjes zijn bevestigd aan een maaiblok onder de robotmaaier. De mesjes leveren alleen een goed maairesultaat wanneer ze scherp zijn. Echter raden wij aan om de Yardforce mesjes niet zelf te slijpen. Ze zijn erg dun en door het slijpen heeft u kans op het afbreken van de mesjes waardoor er stukjes metaal in uw gazon terecht komen.

Optimaal maaien met de Yardforce mesjes

Zoals we eerder hebben aangegeven zorgen scherpe mesjes voor een optimaal maairesultaat. Uiteindelijk worden de mesjes vanzelf bot door het langdurig maaien en het in contact komen met steentjes en takjes. Wij raden u aan om uw gazon zo veel mogelijk vrij te houden van deze kleine obstakels. Zo zorgt u ervoor dat de mesjes minder snel slijten. Verder raden wij aan om een maandelijkse controle te doen onder de robotmaaier. Zorg er voor dat u de robotmaaier uitschakelt voordat u de controle gaat doen. Kijk of er onder de robotmaaier grasresten opgehoopt zijn en verwijder deze. Zo blijft de robotmaaier uw gazon gelijkmatig maaien.

Robotmaaier mesjes vervangen

De robotmaaier mesjes van Yardforce zijn aan vervanging toe wanneer ze bot of versleten zijn. U kunt gemakkelijk alle drie de mesjes vervangen met het gereedschap dat bij uw Yardforce X-serie X100i is inbegrepen. In de handleiding staat uitgelegd hoe u de mesjes het beste kunt vervangen. Wij raden aan om altijd handschoenen te dragen en het apparaat uit te zetten voordat u de mesjes gaat vervangen.

Staal of titanium robotmaaier mesjes.

In onze collectie hebben we de standaard stalen mesjes die om de 2 maanden vervangen moeten worden. We hebben ook titanium mesjes. Deze mesjes zijn een stuk steviger en gaan tot wel 3 maanden mee. De aantallen verschillen tussen kleine sets van 3 robotmaaier mesjes tot grotere sets van wel 90 mesjes. Wanneer u veel mesjes in huis haalt heeft u ze altijd op voorraad liggen wanneer deze vervangen moeten worden.