skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

LandXcape LX810i robotmaaier mesjes

De LandXcape LX810i robotmaaier maakt gebruik van 3 mesjes. Deze 3 mesjes draaien los rond en maaien uw gazon evenmatig. De LandXcape LX810i robotmaaier mesjes hebben de vrijheid om in te kunnen klappen wanneer ze in contact komen met kleine obstakels. Dit moet echter niet te vaak gebeuren, omdat de mesjes nog steeds beschadigd kunnen raken. Vervang de robotmaaier mesjes wanneer ze te bot of versleten zijn. Het heeft geen zin om botte mesjes op de robotmaaier te laten zitten, omdat botte mesjes niet goed zijn voor uw gazon. Het gras blijft achter de mesjes hangen en wordt meegetrokken waardoor er lelijke plekken in uw gazon ontstaan. Uw robotmaaier kan de goede maairesultaten waarborgen wanneer de mesjes tijdig worden vervangen en onderhouden.

Het verschil in de soorten mesjes

De verschillende soorten mesjes die wij aanbieden zijn stalen mesjes, titanium gecoate mesjes en mesjes van Skarp. De stalen mesjes zijn 0,6 mm dun en hebben een levensduur van gemiddeld 2 maanden. De titanium gecoate mesjes zijn wat stugger dan de stalen mesjes en gaan daarom gemiddeld 3 maanden mee. De beste mesjes die wij leveren zijn de mesjes van Skarp. Dit zijn titanium gecoate mesjes van de beste kwaliteit opdat ze gemiddeld 2 keer zo lang meegaan als normale mesjes. Alle mesjes moeten goed worden onderhouden en moeten vervangen worden wanneer dat nodig is.

Vervang de maaimesjes

In de handleiding van uw robotmaaier staat precies uitgelegd hoe u de robotmaaier mesjes het beste kunt vervangen. Om de LandXcape LX810i robotmaaier mesjes zo veilig en efficiënt mogelijk te vervangen, moet u eerst de robotmaaier uitzetten en handschoenen dragen. Draai de robotmaaier om en ga dan verder te werk. De robotmaaier mesjes zijn met kleine schroefjes bevestigd aan één maaiblok onder de robotmaaier. Draai de schroefjes los met een schroevendraaier en vervang de oude mesjes met een nieuwe set robotmaaier mesjes voor LandXcape. Bij bestelling van nieuwe robotmaaier mesjes zijn de bijbehorende schroefjes inbegrepen.