LandXcape LX799 robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier levert de beste maairesultaten, omdat het gebruik maakt van 3 aparte robotmaaier mesjes. De mesjes zijn verbonden aan één maaikop onder de robotmaaier. Omdat de robotmaaier alle drie de robotmaaier mesjes gebruikt, moeten ze ook alle drie tegelijkertijd vervangen worden. Het tijdig vervangen van de mesjes is belangrijk voor de levensduur en voor de maairesultaten van de robotmaaier. Botte mesjes maaien het gras slecht waardoor het gazon oneven gemaaid wordt en er veel uitstekende grassprieten zullen zijn. Dit is te voorkomen wanneer u de LandXcape LX799 robotmaaier mesjes gebruikt en deze goed onderhoud. Bekijk hieronder voor ons gehele aanbod aan robotmaaier mesjes voor dit merk.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Robotmaaier mesjes voor LandXcape

U heeft de keuze uit 3 verschillende robotmaaier mesjes met elk zijn eigen voordelen. De standaard mesjes zijn van 0,6 mm massief staal en gaan ongeveer 2 maanden mee totdat ze vervangen moeten worden. Bent u op zoek naar robotmaaier mesjes die langer mee gaan? Kijkt u dan eens naar de titanium gecoate mesjes. Titanium gecoate mesjes gaan gemiddeld 3 maanden mee en zijn sterker dan de stalen variant. Ook hebben we titanium mesjes van Skarp. Wij hebben het exclusieve recht gekregen om deze mesjes te verkopen waardoor we ze in heel de Benelux kunnen leveren. De mesjes van Skarp zijn van de beste kwaliteit en gaan wel 2 keer zo lang mee als normale robotmaaier mesjes. Vervang tijdig de mesjes om de levensduur van uw robotmaaier te verlengen.

De levensduur van de robotmaaier van LandXcape

Om de levensduur van de robotmaaier nog meer te verlengen, raden wij u aan om de robotmaaier af en toe schoon te maken. De robotmaaier van LandXcape heeft om de 3 maanden een controle nodig. Deze controle houdt in dat er onder de robotmaaier gecheckt moet worden op vuil wat zich tussen de robotmaaier mesjes bevindt. Langdurig maaien zorgt er voor dat er gras en modder ophopen onder de robotmaaier. Dit leidt tot een onevenredig gemaaid gazon en snellere slijtage van de mesjes. Wij raden ook aan om het basisstation schoon te maken zodat de robotmaaier gemakkelijker zijn weg terug kan vinden. Let er wel op dat de robotmaaier uit staat en dat u handschoenen draagt voordat u aan de controle begint.