LandXcape LX797 robotmaaier mesjes

De robotmaaier van LandXcape maait uw gazon optimaal en levert een perfect maairesultaat. Dit komt doordat het gebruik maakt van 3 scherpe robotmaaier mesjes die met schroefjes bevestigd zijn aan het maaiblok onder de robotmaaier. Deze mesjes zijn aan beide kanten geslepen, zowel onder als boven. Omdat de mesjes gelijktijdig gebruikt worden, moeten ze ook gelijktijdig vervangen worden. Deze robotmaaier mesjes zijn in verschillende aantallen te verkrijgen. Kijk hieronder voor alle verkrijgbare mesjes voor dit model.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Perfect maairesultaat

Scherpe mesjes maaien uw gazon beter zodat u geen last heeft van uitstekende grassprieten of oneven gemaaid gras. Het is gemakkelijk om de LandXcape LX797 robotmaaier mesjes zelf te vervangen. De benodigde schroefjes worden bij elke set nieuwe robotmaaier mesjes geleverd. Omdat de robotmaaier gelijktijdig gebruik maakt van alle 3 de robotmaaier mesjes, moet u de mesjes gelijktijdig vervangen. De staat van uw gazon speelt een grote rol in de levensduur van de robotmaaier mesjes. Kleine steentjes, takjes of andere kleine obstakels komen in contact met de robotmaaier mesjes waardoor ze sneller slijten. Verwijder zo veel mogelijk kleine obstakels in uw tuin zodat de robotmaaier mesjes een stuk langer kunnen meegaan.

De robotmaaier mesjes voor LandXcape

De levensduur van uw robotmaaier mesjes wordt niet alleen bepaald door de staat van uw gazon, maar ook door het type robotmaaier mesje dat u gebruikt. Allereerst hebben we robotmaaier mesjes van 0,6 mm massief staal. Deze gaan gemiddeld 2 maanden mee en zijn het goedkoopst. Daarnaast hebben we de titanium gecoate mesjes en de mesjes van Skarp. De titanium gecoate mesjes zijn een stuk steviger en gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee. Als laatste hebben we de mesjes van Skarp. Wij hebben het exclusieve recht om de mesjes van Skarp te verkopen in de Benelux. Dit zijn ook titanium gecoate mesjes, maar dan van de beste kwaliteit. Dit soort mesjes gaan tot wel 2 keer zo lang mee als de normale mesjes. Bij alle LandXcape LX797 robotmaaier mesjes geldt: vervang tijdig de mesjes en behoud de goede maairesultaten die uw robotmaaier levert.