Landxcape LX793 robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier van LandXcape maakt gebruik van 3 scherpe mesjes die aan beide kanten geslepen zijn. Deze 3 mesjes hebben samen een maaibreedte van 18 cm en maaien uw gazon optimaal. De robotmaaier heeft 2 unieke functies tot zijn beschikking. Als eerste heeft het een cut-to-edge functie. Dit betekent dat de robotmaaier mesjes tot aan de rand van de robotmaaier komen en dus alles meepakken tijdens het maaien. De 2e functie heet de mulchfunctie. De mulchfunctie betekent dat de robotmaaier mesjes het gras zo versnippert dat het een goede bodem vormt voor de grond. Zo blijft uw gazon gezond. Deze functies zijn alleen mogelijk wanneer de LandXcape LX793 robotmaaier mesjes scherp zijn. Daarom is het belangrijk om de robotmaaier goed te onderhouden en de mesjes tijdig te vervangen.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Alle soorten robotmaaier mesjes

U heeft de keuze tussen 3 verschillende robotmaaier mesjes met elk z’n eigen voordelen. Als eerste hebben wij de standaard mesjes. Dit zijn mesjes die van 0,6 mm massief staal zijn en gemiddeld 2 maanden meegaan. Verder hebben we de titanium gecoate mesjes. Door de titanium coating zijn de messen een stuk steviger. Dat kunt u merken, omdat deze gemiddeld 3 maanden meegaan. Als laatste hebben wij titanium gecoate mesjes van Skarp. Wij hebben het exclusieve recht om deze mesjes te verkopen in de Benelux. Deze mesjes zijn van de beste kwaliteit en gaan 2 keer zo lang mee als normale mesjes. Bij het bestellen van de LandXcape LX793 robotmaaier mesjes zijn ook de bijbehorende schroefjes inbegrepen.

Een net gemaaid gazon

Een net gemaaid gazon krijgt u alleen als de mesjes in uw robotmaaier scherp blijven. Het type robotmaaier mesjes en de staat van uw gazon spelen hier een grote rol in mee. Uw gazon kan vaak vol zitten met kleine takjes of steentjes. De mesjes onder de robotmaaier kunnen zich inklappen wanneer deze in contact komen met kleine obstakels in uw gazon, maar de mesjes kunnen alsnog beschadigd raken. Ze kunnen zover beschadigd raken dat er kleine stukjes staal afbreken en in uw gazon terecht komen. Dit is gevaarlijk voor u en andere om u heen. Controleer daarom maandelijks de robotmaaier mesjes om te kijken of ze beschadigd zijn of vol met vuil zitten. Verwijder al het vuil onder de robotmaaier en vervang tijdig de robotmaaier mesjes om een goed maairesultaat te behouden.