skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

LandXcape LX791i robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier mesjes voor LandXcape zijn universeel en dus te gebruiken voor alle modellen van dit merk. De LandXcape LX791i maakt gebruik van 3 robotmaaier mesjes die samen uw gazon evenredig maaien. De mesjes worden tegelijkertijd gebruikt en moeten dus ook samen vervangen worden. De mesjes zijn aan beide kanten geslepen, waardoor uw gazon nóg beter gemaaid wordt. Naast normale stalen mesjes hebben wij ook titanium gecoate mesjes verkrijgbaar. Deze gaan een stuk langer mee. De Landxcape LX791i robotmaaier mesjes moeten tijdig vervangen worden om goede maairesultaten te behouden.

De mesjes onderhouden

De meeste robotmaaier mesjes gaan gemiddeld 2-3 maanden mee, maar u heeft zelf deels de levensduur van de robotmaaier mesjes in de hand. Na langdurig maaien kan de onderkant van de robotmaaier vol zitten met opgehoopt gras en modder. Maak dit elke maand schoon zodat de grasmaaier weer evenredig uw gazon kan maaien. Wij raden u aan om uw gazon vrij te houden van kleine objecten zoals takjes, steentjes of speelgoed. Deze objecten kunnen in contact komen met de LandXcape LX791i robotmaaier mesjes, waardoor ze sneller slijten. Slijp de robotmaaier mesjes niet, maar vervang deze gewoon tijdig. Het slijpen van de mesjes zorgt ervoor dat ze sneller breken. En dit is gevaarlijk.

De soorten robotmaaier mesjes

De standaard mesjes zijn van 0,6 mm massief staal en zijn het goedkoopst van alle mesjes. Stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee totdat ze omgewisseld moeten worden. We hebben echter ook andere robotmaaier mesjes verkrijgbaar. De titanium gecoate mesjes zijn een stuk steviger en gaan dus langer mee. Gemiddeld tot wel 3 maanden. Bent u op zoek naar de hoogste kwaliteit robotmaaier mesjes? Neem dan eens een kijkje naar de robotmaaier mesjes van Skarp. Dit zijn titanium gecoate mesjes, maar dan van de hoogste kwaliteit. Skarp robotmaaier mesjes gaan tot wel 2 keer langer mee dan normale mesjes.