LandXcape LX791 robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier mesjes voor de LandXcape LX791 zijn universeel te gebruiken voor alle modellen van dit merk. De LandXcape LX791 maakt gebruik van 3 ronddraaiende mesjes die samen een maaibreedte hebben van 18 cm. Deze 3 mesjes zijn gemonteerd aan het maaiblok die zich onder de robotmaaier bevindt. De LandXcape LX791 robotmaaier mesjes zijn vlijmscherp en maaien uw gazon evenredig. Dit kan alleen als uw mesjes scherp blijven. De levensduur van de robotmaaier mesjes is afhankelijk van de maaiuren en de staat van uw gazon. Kijk hieronder voor alle maaimesjes voor dit model.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

De robotmaaier mesjes

De mesjes op de robotmaaier moeten scherp blijven om uw gazon goed te maaien, want ze kunnen het gazon beschadigen als ze bot en versleten zijn. Botte mesjes trekken grassprieten met zich mee waardoor er lelijke plekken in uw gazon ontstaan. Vervang de mesjes daarom tijdig om dit te voorkomen. Wanneer u ze moet vervangen ligt aan het type mesjes dat u gebruikt. De standaard mesjes zijn van 0,6 mm massief staal en gaan gemiddeld 2 maanden mee totdat ze vervangen moeten worden. De titanium gecoate mesjes zijn een stukje sterker en gaan gemiddeld 3 maanden mee. We hebben ook titanium gecoate mesjes van Skarp. Deze zijn van de hoogste kwaliteit en gaan 2x zo lang mee als normale mesjes. De LandXcape LX791 robotmaaier mesjes zijn gemakkelijk zelf te vervangen.

De mesjes vervangen

Wanneer robotmaaier mesjes bot of versleten zijn, moeten ze vervangen worden. Botte mesjes maaien het gras niet goed en kunnen zelfs afbreken. Dit is gevaarlijk voor u en omringende. Versleten mesjes moeten dus tijdig vervangen worden. Wij raden u aan om alle 3 de robotmaaier mesjes en schroefjes tegelijk te vervangen. Draag handschoenen en zorg dat de robotmaaier uit staat voordat u begint. Dit is voor uw eigen veiligheid. De robotmaaier mesjes zijn met schroefjes bevestigd aan het maaiblok en moeten dus worden losgedraaid met een kleine schroevendraaier. Bij bestelling van nieuwe LandXcape LX791 robotmaaier mesjes zijn ook nieuwe schroefjes inbegrepen.