skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

LandXcape LX790 robotmaaier mesjes

De LandXcape LX790 maakt gebruik van 3 ronddraaiende mesjes die gemonteerd zijn aan het maaiblok. Deze mesjes zitten vast door middel van schroefjes, maar kunnen zich vrij bewegen. De LandXcape LX790 robotmaaier mesjes zijn 0,6 mm dik en zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar. Hoe lang deze mesjes meegaan ligt aan het aantal maaiuren en de staat van het gazon. Het is daarom slim om de robotmaaier mesjes in grotere aantallen te bestellen. Zo heeft u altijd mesjes op voorraad liggen. Bekijk onderstaand overzicht voor alle robotmaaier mesjes voor de LandXcape LX790.

Type robotmaaier mesjes

U heeft de keuze uit 3 verschillende soorten LandXcape LX790 robotmaaier mesjes voor de robotmaaier van LandXcape. De standaard mesjes zijn van 0,6 mm massief staal en gaan gemiddeld 2 maanden mee totdat ze vervangen moeten worden. U kunt ook kiezen voor de titanium gecoate mesjes. Deze robotmaaier mesjes zijn een stuk sterker en gaan gemiddeld 3 maanden mee totdat ze vervangen moeten worden. Als laatste hebben we de Skarp robotmaaier mesjes. Robotmaaier-mesjes.nl heeft het exclusieve recht om deze mesjes in de Benelux te verkopen. De mesjes van Skarp zijn ook titanium gecoat en gaan wel 2x zo lang mee als de normale mesjes. Alle robotmaaier mesjes worden geleverd met de bijbehorende schroefjes. Zo kunt u de robotmaaier mesjes gemakkelijk vervangen.

Behoud van de LandXcape robotmaaier mesjes

Hoe lang de robotmaaier mesjes meegaan ligt deels aan de staat van uw gazon. Een gazon vol met takjes en steentjes is slecht voor de LandXcape LX790 robotmaaier mesjes. Wij raden u aan om uw gazon compleet vrij te houden van deze kleine obstakels, om uw robotmaaier mesjes zo lang mogelijk scherp te houden. Uiteindelijk moeten de robotmaaier mesjes vervangen worden. In de handleiding staat beschreven hoe u dit het beste kunt doen. Zorg er van tevoren voor dat de robotmaaier uit staat voordat u de mesjes gaat vervangen. Wij raden u aan om handschoenen te dragen, omdat de robotmaaier mesjes vlijmscherp kunnen zijn. De mesjes zijn met kleine schroefjes gemonteerd aan het maaiblok. Deze schroefjes kunt u losschroeven met een kleine schroevendraaier. Vervang de mesjes én de schroefjes.