skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

LandXcape 600 robotmaaier mesjes

Onderstaande robotmaaier mesjes zijn allemaal geschikt voor de LandXcape 600. De LandXcape 600 is de robotmaaier van de Hornbach. Deze robotmaaier maait uw gazon gemakkelijk en vlot. De LandXcape 600 gebruikt 3 robotmaaier mesjes die vrij kunnen bewegen en het gazon goed maaien. Dat ze vrij kunnen bewegen betekent dat ze minder schade oplopen wanneer ze in contact komen met kleine objecten in uw gazon. Denk hierbij aan takjes, steentjes of klein speelgoed. Echter kunnen de mesjes nog steeds beschadigd raken en zijn dan aan vervanging toe. Het vervangen van de robotmaaier mesjes is gemakkelijk zelf gedaan en staat allemaal beschreven in de handleiding van uw robotmaaier. Vervang de robotmaaier mesjes tijdig om zo de maairesultaten en levensduur van uw robotmaaier en maaimesjes te behouden.

Verschil per type robotmaaier mesjes

Wij hebben een reeks verschillende robotmaaier mesjes verkrijgbaar. Deze mesjes hebben elk hun eigen voordelen. Ten eerste hebben wij de stalen robotmaaier mesjes. Deze zijn 0,6 mm dik en gaan gemiddeld 2 maanden mee. Verder hebben wij de titanium gecoate mesjes. Dit zijn stalen mesjes met een titanium coating die een stuk steviger zijn en gemiddeld 3 maanden meegaan. Als laatste hebben we de mesjes van Skarp. Dit zijn ook titanium gecoate mesjes, maar dan van een hogere kwaliteit. Mesjes van Skarp gaan tot wel 2 keer zo lang mee als normale mesjes. Vervang de LandXcape 600 robotmaaier mesjes tijdig zodat uw robotmaaier goede maairesultaten kan leveren.

De robotmaaier onderhouden

De robotmaaier van LandXcape staat elke dag voor u klaar om uw gazon te maaien, maar het heeft wel onderhoud nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Wij raden aan om die onderhoud maandelijks te doen. Zo behoudt u de goede maairesultaten die de robotmaaier levert. Het onderhoud bestaat uit een grote controle. Bij deze controle moet u letten of er vuil tussen de maaimessen zit en of het basisstation vuil is. Opgehoopt gras en modder veroorzaakt oneven gemaaid gras en uitstekende grassprieten. Een vuil basisstation kan ertoe leiden dat de robotmaaier zijn weg terug niet goed kan vinden. Daarom is het belangrijk om al het vuil in en rond de robotmaaier schoon te maken. Zo verlengt u de levensduur van de robotmaaier zelf en kunt u langer genieten van een net gemaaid gazon.