skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Robotmaaier messen voor Cub Cadet XR3 modellen

De Cub Cadet XR3 modellen bevatten twee messen met een diameter van elk 28 centimeter die samen uw gazon maaien voor een optimaal maairesultaat. Alle messen die geschikt zijn voor de Cub Cadet XR3 modellen staan in onderstaande lijst. Deze messen voor Cub Cadet XR3 modellen bevat 2 messen zodat je ze tegelijkertijd kunt vervangen wanneer bot of versleten zijn. Afhankelijk van de staat van uw gazon gaan de messen gemiddeld één heel maaiseizoen mee.

 

De robotmaaier messen voor Cub Cadet XR3 modellen onderhouden

Om een optimaal maairesultaat te behouden is het belangrijk dat uw messen scherp blijven. De robotmaaier messen voor Cub Cadet XR3 modellen slijten sneller wanneer ze in contact komen met kleine obstakels of door langdurig maaien. Botte messen trekken gras uit uw gazon waardoor er kale en lelijke plekken in uw gazon ontstaan. Houdt uw gazon daarom vrij van kleine objecten om het sneller slijten van de messen zo lang mogelijk te voorkomen.

Messen van de Cub Cadet XR3 modellen vervangen

Wanneer uw robotmaaier messen aan vervanging toe zijn kunt u deze zelf vervangen. Zorg er bij het vervangen van uw Cub Cadet messen voor dat u werkhandschoenen aan heeft aangezien deze messen scherp zijn. Schakel ook het apparaat uit. Zo voorkomt u ongelukken. Bij uw Cub Cadet XR3 is een speciaal gereedschap meegeleverd die er voor zorgt dat u gemakkelijk de messen onder uw Cub Cadet robotmaaier kunt verwijderen. In de handleiding die ook bij uw robotmaaier wordt geleverd staat uitgelegd hoe u de messen makkelijk kunt verwijderen.

Vandaag besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij zorgen dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is.