Robotmaaier messen voor Cub Cadet XR2 modellen

De Cub Cadet XR2 modellen robotmaaiers maken gebruik van één mes met een diameter van 28 centimeter. Alle robotmaaier messen voor Cub Cadet XR2 modellen staan in onderstaande lijst. Wij raden aan om uw mes te vervangen wanneer het bot of versleten is. Zo heeft u altijd een optimaal maairesultaat. Afhankelijk van de staat van uw gazon gaat het mes gemiddeld een heel jaar mee.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Een paar tips voor de onderhoud van uw Cub Cadet messen

Een robotmaaier kan alleen goed maaien wanneer de messen scherp blijven. Met botte messen krijgt u lelijke plekken in uw gazon omdat het gras achter het botte mes blijft haken en het gras zo uit uw gazon trekt. Verder zorgt een bot mes er voor dat het gras oneven gemaaid wordt. Controleer maandelijks de onderkant van de Cub Cadet XR2 op vuil en maak dit schoon. Wees voorzichtig en zet het apparaat uit voordat u de controle gaat uitvoeren.

Uw robotmaaier mes veilig vervangen

Uw robotmaaier mes kan slijten en daardoor bot worden en is dan aan vervanging toe. Bij uw Cub Cadet XR2 zit een speciaal gereedschap voor het verwijderen van uw robotmaaier mes. In de handleiding die bij uw Cub Cadet XR2 robotmaaier is inbegrepen, staat uitgelegd hoe u dit op een veilige en makkelijke manier kunt doen. Let op dat u het apparaat uitschakelt voordat u het mes vervangt. Zo gebeuren er geen ongelukken.

Vandaag besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij zorgen dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is.