skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Robotmaaier messen voor Cub Cadet XR1 modellen

De robotmaaier messen voor Cub Cadet XR1 modellen maken allemaal gebruik van één langwerpig mes met een lengte van 18 centimeter en twee snijkanten aan elk uiteinde. Een scherp mes is belangrijk voor een goed maairesultaat en zorgt voor een strak gemaaid gazon. Botte en versleten messen zullen het gras uit uw gazon trekken waardoor uw gazon er niet mooi uit ziet. Wij raden u aan om het gazon vrij te houden van kleine obstakels, zoals takjes, om het sneller slijten van het mes te voorkomen.

Het onderhoud van de Cub Cadet

Het onderhoud van de robotmaaier messen voor Cub Cadet XR1 modellen vraagt aandacht. Afhankelijk van de staat van uw gazon en het gebruik van de robotmaaier gaat een robotmaaier mes voor Cub Cadet gemiddeld één heel maaiseizoen mee. Wij adviseren u om maandelijks de robotmaaier te controleren. Modder en vuil hopen zich namelijk op door langdurig maaien. Wij raden u ook aan om dit schoon te maken zodat het maairesultaat optimaal blijft. Maak ook het basisstation schoon als deze vol zit met vuil. Zo wordt de robotmaaier niet verhinderd en kan hij veilig het basisstation inrijden.

Een robotmaaier mes voor Cub Cadet XR1 modellen veilig vervangen

Mocht het mes bot, versleten of gebroken zijn dan kunt u het zelf vervangen. Zorg er eerst voor dat het apparaat uit staat en dat u handschoenen draagt voordat u het mes gaat vervangen. Bij de Cub Cadet XR1 modellen is een speciaal gereedschap geleverd dat het verwijderen van de robotmaaier mes makkelijker maakt. In de handleiding van de Cub Cadet staat uitgelegd hoe u dit het beste kunt doen.

Vandaag besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij zorgen dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is.