Central Park CP500 robotmaaier mesjes

Onderstaand vindt u alle Central Park CP500 robotmaaier mesjes. Ze zijn verkrijgbaar in staal of titanium gecoate variant en in verschillende aantallen. Vervang de mesjes altijd per drie tegelijk om problemen te voorkomen. Titanium gecoate mesjes zijn sterker dan de stalen variant. Deze titanium gecoate mesjes gaan gemiddeld een maand langer mee dan de stalen variant.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Central Park CP500 robotmaaier mesjes bestellen

De Central Park CP500 is een populaire robotmaaier. Het is belangrijk om deze goed te onderhouden om de maaikwaliteit te behouden. Zo moet de maaier maandelijks goed schoon gemaakt worden om opgehoopt vuil en grasresten te verwijderen en moeten de mesjes gecontroleerd worden op eventuele beschadigingen. Zijn de mesjes bot of beschadigd, vervang deze dan direct.

De robotmaaier mesjes vervangen

De nieuwe mesjes worden geleverd inclusief nieuwe schroefjes. Schakel de robotmaaier altijd uit voordat u de maaier omdraait en de mesjes gaat controleren en vervangen. Volg de instructies uit de handleiding van uw robotmaaier. Met een schroevendraaier kunt u de mesjes gemakkelijk vervangen voor nieuwe mesjes en nieuwe schroefjes.