Central Park CP1000 robotmaaier mesjes

Central Park CP1000 robotmaaier mesjes zijn verkrijgbaar in een stalen variant en een titanium gecoate variant. De mesjes worden altijd per drie tegelijk gemonteerd op het maaiblok. Deze mesjes maaien gelijktijdig het gras en moeten daarom altijd per drie ook vervangen worden. Alle mesjes die geschikt zijn voor de CP1000 staan in onderstaand overzicht.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Het maaien met de Central Park CP1000 mesjes

De drie mesjes zitten aan het maaiblok bevestigd. Zodra het maaiblok gaat draaien dan maaien deze drie mesjes tegelijk het gazon. Het gras wordt versnippert in kleine delen en zorgen zo voor een gezonde bodem. U hoeft deze kleine grassnippers niet op te harken. Om de maaikwaliteit te behouden moet de maaier goed onderhouden worden. Controleer daarom maandelijks de onderkant van de maaier op opgehoopt vuil en grasresten en controleer gelijk ook de mesjes. Zijn de mesjes versleten? Vervang ze dan meteen. Let op dat u de maaier wel altijd uitschakelt zodra u het onderhoud uit gaat voeren.

De robotmaaier mesjes vervangen

Het is gemakkelijk om zelf de robotmaaier mesjes te vervangen. U heeft enkel een schroevendraaier nodig. U schroeft de oude mesjes los en vervangt deze voor nieuwe mesjes en schroefjes. Zorg dat het mesje niet te strak vast gedraaid wordt maar nog een beetje speling heeft om te bewegen. In de handleiding van uw robotmaaier staat uitgelegd hoe u dit het beste kunt doen.