skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Gratis verzenden NL+BE
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Bosch robotmaaier mesjes kopen

Bosch robotmaaier mesjes kopen

Het is erg eenvoudig om Bosch robotmaaier mesjes online te kopen, voor alle Bosch robotmaaier modellen. Wij verkopen messen voor de volgende modellen: de Bosch Indego 800Indego 1000 (Connect)Bosch Indego 1300 (Connect)Bosch Indego 1200 (Connect), de Bosch Indego 1100 (Connect)Indego 400 (Connect)Bosch Indego 350 (Connect)Bosch Indego 10 C en de Bosch Indego. Door middel van onze keuzehulp selecteert u snel het door u gebruikte model van de Belrobotics robotmaaiers, waarna u gemakkelijk uw voorkeursproduct kan selecteren. Dit maakt het onderhouden van uw robotmaaier erg simpel, waardoor u geen omkijken heeft naar uw automatische grasmaaier.

Vervangen of slijpen

Sommige messen kunnen gemakkelijk geslepen worden, dit geldt helaas niet voor de messen van de Bosch robotmaaiers, gezien deze te dun zijn. Daarom is het veel verstandiger om ze op tijd te vervangen. Gelukkig is dat heel eenvoudig en kunt u zelf binnen 5 minuten gedaan hebben. Hiervoor heeft u alleen een nieuwe set mesjes, de bijbehorende bouten en een schroevendraaier nodig. Wij leveren de bijbehorende bouten, zodat u daar ook geen omkijken naar heeft. De meeste messen gaan zo’n twee tot drie maanden mee en wij raden aan om ze dan ook op tijd te vervangen. Als u ze niet op tijd vervangt verslechtert het resultaat van de robotmaaier en wordt uw gazon niet evenredig gemaaid of heeft u kans dat de messen breken. Als gebroken delen van messen op het gras terecht komen, kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen.

Breed assortiment robotmaaier mesjes

Ons assortiment bestaat uit verschillende sets, van verschillende groottes. Hierdoor vind u altijd een aantal dat bij u wensen past. Onze kleinste set bevat 3 mesjes en onze grootste standaard set bevat 90 mesjes. Mocht u intersse hebben in een specifieker aantal of in grotere sets, neem van gerust contact met ons op. Dan zoeken we uit wat we voor u kunnen doen. Dit komt doordat het model alle drie de mesjes constant gelijktijdig gebruikt. Door de mesjes op tijd te vervangen voorkomt u dat uw gras onevenredig gemaaid wordt en dat de mesjes breken.