Worx Landroid L2000i WG797E

Op deze pagina is onze collectie messen voor de Worx Landroid L2000i WG797E
te vinden. Deze robotmaaier heeft 3 mesjes die tegelijkertijd gebruikt worden en om deze reden ook tegelijkertijd vervangen moeten worden. Wij raden aan om deze messen elke twee tot drie maanden te vervangen, zodat de messen goed scherp blijven en de kans op het breken van deze mesjes laag blijft.

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier dus een zo goed mogelijk resultaat.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Worx Landroid L2000i WG797E robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier van Worx Landroid L2000i WG797E is een populaire achtertuin grasmaaier. Zodoende is het ook belangrijk om de mesjes goed scherp te houden, zodat deze niet breken. Gelukkig is dat heel gemakkelijk te doen door elke twee tot drie maanden deze mesjes te vervangen. In onze sets zijn de bijbehorende boutjes inbegrepen, die u samen met de mesjes moet vervangen. Onze collectie bestaat uit messen van staal en stalen robotmaaier mesjes met een titanium coating. Deze speciale titanium coating messen zijn aan alle scherpe kanten gecoat en kunnen tot wel drie maanden mee gaan. Wij leveren meerdere grootte sets, zodat er altijd een geschikte set voor u tussen zit. Door in bulk te kopen kunt u veel geld besparen. Onze standaard sets lopen van 3 tot 90 mesjes, maar bent u op zoek naar een groter aantal robotmaaier mesjes, neem dan contact met ons op. Dan kijken we wat we voor u kunnen doen.