Ferrex R800 smart robotmaaier mesjes

Op deze pagina ziet u alle geschikte Ferrex R800 Smart robotmaaier mesjes. Deze robotmaaier maakt gebruik van een drie messen systeem. Er worden gelijktijdig drie mesjes gebruikt op het maaiblok. Zodra het maaiblok gaat draaien klappen deze mesjes naar buiten en maaien zo stukjes van het gras af. Vervang de messen dus altijd per drie tegelijk. Mesjes worden gemiddeld elke twee a drie maanden vervangen, afhankelijk van de soort mesjes die u gebruikt.

Let op! De Ferrex R800 easy maakt gebruik van andere mesjes.
Klik hier voor de mesjes voor de Ferrex R800 Easy.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Scherpe robotmaaier mesjes

Gebruik altijd scherpe robotmaaier mesjes, zo voorkomt u dat de mesjes breken en het gazon beschadigd. Het gras blijft namelijk steken achter de botte delen van de mesjes. Hierdoor wordt het gras uit de grond getrokken en ontstaan er kale plekken. Dit is natuurlijk zonde. Zorg daarom dat u maandelijks de onderkant van de robotmaaier controleert. Controleer in dit geval de onderkant van de maaier op vuil en grasresten en verwijder deze. Controleer vervolgens de staat van de mesjes. Zijn de mesjes bot of versleten? Vervang ze dan direct voor nieuwe mesjes. Zo behoudt u een net en mooi gemaaid gazon.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.