skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Yardforce SC600ECO

Deze messen zijn geschikt voor de robotmaaier Yardforce SC600ECO. Deze robotmaaier maakt gebruik van drie messen die gelijktijdig vervangen moeten worden, in combinatie met de bijbehorende schroeven. Gelukkig is het heel erg makkelijk om de robotmaaier mesjes zelf te vervangen. Dus door deze mesjes tijdig te vervangen voorkomt u dat de mesjes breken.

Verder bieden wij Yardforce messen aan van massief staal en titanium. De stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee, en zijn iets goedkoper dan de titanium mesjes. De titanium robotmaaier mesjes blijven langer scherp en zijn steviger dan de stalen mesjes. De titanium mesjes gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn.

Yardforce SC600ECO robotmaaier mesjes

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier een zo goed mogelijk resultaat. Ons assortiment bestaat uit zowel geheel stalen mesjes als mesjes met een speciale titanium coating. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om de mesjes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Ons assortiment bevat verschillende grootte sets, zodat u goedkoper uit kan zijn. De kleinste sets in onze collectie zijn sets van drie, inclusief de bijbehorende schroeven. Onze grootste standaard set omvat 30 mesjes en bijbehorende schroeven. Mocht u op zoek zijn naar een grotere set of een specifiek aantal, neem dan vooral contact met ons op.