Draadpennen en draadverbinders voor Mowox

In onderstaand overzicht vind u alle verkrijgbare draadpennen en draadverbinders voor Mowox. Deze draadpennen en draadverbinders zijn in verschillende sets te koop. De draadpennen en draadverbinders helpen u om uw maaigebied aan te passen of om kapot perimeterdraad te repareren.

De draadpennen zijn verkrijgbaar in sets van 100, 200, 400, 600, 800 of 1000 stuks.

De draadverbinders zijn verkrijgbaar in sets van 4, 6, 8, 16 of 32 stuks.

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Draadpennen

Wanneer u de perimeterdraad aanlegt in uw gazon kan het natuurlijk verschuiven omdat de draad los op het gazon ligt. Hiervoor gebruikt u draadpennen. Draadpennen zijn een soort haringen waarmee u de perimeterdraad vast zet in het gazon zodat het niet kan verschuiven. De ene kant van de draadpen is gebogen zodat u daar de perimeterdraad onder kan leggen en de andere kant is een scherpe punt die u diep in de grond moet slaan. Een draadpen moet u om de 50cm plaatsen. In de bochten heeft u meer draadpennen nodig om de bocht mooi af te werken. Wij raden aan om de draadpennen diep in de grond te slaan zodat niemand over het perimeterdraad kan struikelen en het niet in de weg komt van de robotmaaier. De draadpennen en draadverbinders voor Mowox zorgen er dus voor dat uw perimeterdraad goed in het gazon ligt.

Draadverbinders

Draadverbinders zijn kleine blokjes die 2 losse stukken perimeterdraad met elkaar verbinden. De perimeterdraad moet vervangen worden wanneer het ergens is beschadigd. Dat betekent dat u ruim om het beschadigde deel de draad moet afknippen en moet vervangen met een nieuw stuk draad. Een draadverbinder is er daarom speciaal voor gemaakt om verbinding te creƫren tussen deze 2 stukken perimeterdraad. U kunt de uiteindes van de perimeterdraad in het blokje steken. Het blauwe gedeelte zorgt ervoor dat het blokje goed verzegeld wordt en het waterdicht blijft. Daarom is dit heel makkelijk te gebruiken voor buiten in uw tuin.