skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Garden feelings R800 EASY robotmaaier mesjes

Alle mesjes die te gebruiken zijn met de Garden Feelings R800 EASY staan in onderstaande lijst. Deze robotmaaier gebruikt één maaiblok waar drie mesjes aan bevestigd zitten. Deze Garden feelings R800 EASY robotmaaier mesjes draaien tijdens het maaien gelijktijdig rond waardoor het gras gelijkmatig gemaaid wordt.

Wanneer u mesjes voor deze Aldi robotmaaier gaat vervangen is het belangrijk om altijd alle drie de mesjes tegelijk te vervangen. Zo behoudt u het beste resultaat en voorkomt u dat delen van mesjes gaan breken en in het gazon terecht komen.

Onze sets robotmaaier mesjes worden geleverd met bijbehorende schroefjes. Vervang altijd de mesjes en schroefjes op hetzelfde moment. Zo geniet u van een optimaal maairesultaat.

De mesjes zelf vervangen

Het is niet moeilijk om de mesjes zelf te vervangen. Ze zitten aan de onderkant van de grasmaaier vast met schroefjes. U kunt de mesjes eenvoudig losschroeven en vervangen voor nieuwe mesjes en schroefjes. Schakel altijd eerst de robotmaaier uit voordat u dit gaat doen en raadpleeg voor de zekerheid de handleiding van uw robotmaaier. Onze messen sets worden geleverd inclusief schroefjes. Wanneer u de mesjes gaat vervangen raden wij aan om de robotmaaier aan de onderkant meteen schoon te maken.

Robotmaaier mesjes sets

De mesjes zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Zo zijn er sets van drie mesjes tot wel negentig mesjes verkrijgbaar. Door mesjes in grote hoeveelheden te kopen bespaart u geld en heeft u altijd reserve mesjes liggen.