skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Draadpennen en draadverbinders voor LandXcape

Op deze pagina vindt u alle verkrijgbare draadpennen en draadverbinders voor LandXcape. De draadpennen en draadverbinders zijn in verschillende sets verkrijgbaar. De draadpennen en draadverbinders helpen u om een nieuwe maaizone aan te leggen of om perimeterdraad te repareren. Zowel de draadpennen als de draadverbinders zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar op onze website.

De draadpennen zijn verkrijgbaar in sets van 100, 200, 400, 600, 800 of 1000 stuks.

De draadverbinders zijn verkrijgbaar in sets van 4, 6, 8, 16 of 32 stuks.

Draadpennen

Een maaizone legt u aan met gebruik van perimeterdraad. Om te voorkomen dat de perimeterdraad gaat schuiven, moet u de draad met draadpennen de grond in slaan. Draadpennen hebben exact dezelfde functie als haringen voor een tent. De draadpennen zorgt er voor dat het perimeterdraad niet los in het gazon ligt. De bovenkant van de draadpen is gebogen zodat de perimeterdraad er niet onderuit kan. De onderkant van de draadpen is een scherpe punt die in de grond wordt geslagen. Plaats de draadpen om de 50 centimeter zodat de perimeterdraad strak komt te liggen. In de bochten heeft u meer draadpennen nodig om de bocht mooi af te werken. Sla de draadpennen diep de grond in zodat niemand erover kan struikelen.

Draadverbinders

Een draadverbinder wordt gebruikt bij het repareren van het perimeterdraad. Het perimeterdraad kan een kabelbreuk krijgen. Dit zorgt er voor dat er geen signaal door de draad heen kan. Het moet dan vervangen worden door een nieuw stuk perimeterdraad. Het kapotte deel van het perimeterdraad wordt eruit geknipt en vervangen door een nieuw stuk draad. De draadverbinders verbinden de 2 losse uiteindes van de perimeterdraad en creëert een connectie. De draadverbinder heeft de vorm van een klein blokje. Het blauwe gedeelte op het blokje zorgt voor een waterdichte connectie tussen de draden. U profiteert nu van onze staffelkorting. Hoe meer draadpennen en draadverbinders voor LandXcape u koopt, hoe goedkoper ze worden per stuk.