Draadpennen en draadverbinders voor Ferrex

Op deze pagina vindt u alle draadpennen en draadverbinders voor Ferrex. Ze zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar.

De draadpennen zijn verkrijgbaar in sets van 100, 200, 400, 600, 800 of 1000 stuks.

De draadverbinders zijn verkrijgbaar in sets van 4, 6, 8, 16 of 32 stuks.

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Draadpennen

Draadpennen fixeren het perimeterdraad in de grond. Het zijn een soort haringen zoals u bij een tent gebruikt. De draad kan hiermee strak aan de grond vast gezet worden, zo voorkomt u dat de draad verschuift, en dus het maaigebied verschuift. Maar zorgt u er ook voor dat niemand over de draad kan struikelen. Het perimeterdraad vergroeit na verloop van tijd met het gazon en is dan niet meer direct zichtbaar. Draadpennen worden elke 50 centimeter geplaatst om de draad vast te zetten. In de bochten gebruikt u meerdere pennen om de bocht soepel en netjes aan te leggen.

Draadverbinders

Met draadverbinders kunt u perimeterdraad op elkaar aansluiten. Als u nieuwe maaizones aanlegt of reparaties uitvoert aan het perimeterdraad dan moeten deze losse draden wel weer met elkaar verbonden worden. Dit doet u met draadverbinders. U steekt de twee losse uiteindes van de draden in het blokje. elk aan 1 uiteinde. U kunt nu het blauwe deel van het blokje indrukken zodat deze dicht klikt. Hier wordt de verbinding gemaakt tussen de twee draden en zorgt er ook voor dat de verbinding waterdicht is.