skip to Main Content
085 782 5578 contact
  • Gratis verzenden NL+BE
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Bosch mesjes

Hieronder vindt u alle mesjes die geschikt zijn voor robotmaaiers van het merk Bosch. Dit verschilt van de goedkoopste keuze tot de meest voordelige mesjes, die u gemakkelijk online kunt bestellen. Een Bosch automatische grasmaaier is voorzien van mesjes die gemakkelijk zelf te vervangen zijn, zo is uw robomower snel weer op uw gazon.

 

Mesjes zelf vervangen?

De mesjes van uw robotmaaiers zelf vervangen is gemakkelijk. Het is goedkoper om dit zelf te doen en het kost maar tien minuten. Wij raden af om de mesjes te laten slijpen, want dan kunnen ze sneller breken. Gebroken mesjes kunnen op het gazon belanden. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. De mesjes moeten elke twee tot drie maanden vervangen worden. Want zo zorgt voor een optimaal resultaat.

Complete robotmaaier messensets

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.