skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

FAQ

Faq

Om kort te zijn: niet zo veel. De informatie die we van u vragen, zoals een adres, gebruiken we alleen om de producten bij u te krijgen, verder totaal niets. Zo houden we het allemaal lekker gemakkelijk.
Retourneren is uiteraard geen probleem, dit kan binnen 14 dagen na de aankoop van uw product. Mits de verpakking onbeschadigd is en het product ongebruikt ontvangt u het volledige aankoop bedrag binnen 5 werkdagen terug. Kiest u ervoor de robotmaaier mesjes te ruilen tegen een andere maat of soort dan sturen wij de nieuwe mesjes direct wanneer de oude ontvangen zijn. Retourneren dient u altijd vooraf te melden via info@robotmaaier-mesjes.nl vermeld hierbij altijd het order nummer en de rede van het retourneren. Wij vergoeden alleen onze eigen verzendkosten. Niet de verzendkosten voor het retourneren. Wanneer de rede van retourneren onze fout is zullen wij uiteraard ook de verzendkosten voor het retourneren vergoeden.
In ons assortiment hebben we mesjes die geschikt zijn voor de volgende merken: Belrobotics, Bosch, Florabest, Gardena, Honda Miimo, Husqvarna, McCulloch, Worx en Yardforce. Mocht u graag een voorstel willen doen voor andere merken waar u graag mee werkt, dat horen wij dat natuurlijk graag.
Nee, helaas niet. Daarvoor willen we u graag doorverwijzen naar andere collegas, die hun expertise iets breder hebben liggen. We helpen u wel graag verder met de mesjes in alle gemak bij u in huis te krijgen.
Er zit wel degelijk verschil tussen mesjes van bepaalde merken, maar die van Gardena, Husqvarna en Worx Landroid zijn universele mesjes en daardoor precies dezelfde. Dat maakt het allemaal net even iets makkelijker.
Leuk dat je dat vraagt. Die verzorgen wij, want u heeft totaal geen zin om u ook nog daarmee bezig te houden. Sterker nog, het idee van een rotbotmaaier aanschaffen was om minder zorgen te hebben.
We sturen onze producten over het algemeen per gewone post, wat betekent dat het vaak de volgende dag al bij u in huis is, mits u uw geselecteerde producten voor 16.00 besteld en betaald heeft. Dit betekent ook dat u niet thuis hoeft te blijven om op een pakketje te wachten; het past gewoon door de brievenbus.