skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

7 X waarom robotmaaiermesjes vervangen moeten worden

Waarom moeten robotmaaier mesjes vervangen worden?

Goede vraag! Dat is er een die we wel vaker gekregen hebben. Om deze reden hebben we het even haarfijn uitgelegd. Het is belangrijk om de mesjes op tijd te vervangen. Ja, maar waarom dan? Nou, de messen zijn wat botter geworden. Dat kan best wel grote gevolgen hebben. Deze hebben we eventjes uitgelegd. Wel zo gemakkelijk voor u.

Lees Meer

Geen omkijken naar een robotmaaier

Robotmaaiers zijn uiterst handig en maken het leven nét even iets gemakzuchtiger. Natuurlijk moeten de mesjes wel een keer in de zoveel tijd vervangen worden, maar dat is zo gepiept! Sterker nog, dat kun je gewoon zelf doen! Bestel de mesjes online en de volgende werkdag liggen ze in uw brievenbus. Handiger kan het eigenlijk niet. Zelfs het vervangen is geen probleem.f

 

Lees Meer
Robotmaaier Mesjes Vervangen

Robotmaaier mesjes vervangen

Lijkt het erop dat uw robotmaaier kapot is, omdat het resultaat niet meer zo goed is als voorheen? Vaak valt dat mee, maar moeten de mesjes gewoon vervangen worden. Na verloop van tijd zult u merken dat het gras iets minder gelijkmatig gemaaid wordt door uw automatische grasmaaier. Dit is niets uitzonderlijks en betekent dat de mesjes van uw robotmaaier aan vervanging toe zijn. Maar dat klusje is gelukkig snel gedaan.

Lees Meer

Kwaliteit robotmaaier mesjes

De kwaliteit van de mesjes van robotmaaiers die wij leveren is uitstekend. Want kwaliteit van robotmaaier mesjes is belangrijk voor ons. Een robotmaaier komt soms een obstakel tegen op het gras. Dan is er een kans dat een van de mesjes afbreekt. Dit is al gemakkelijk te voorkomen door mesjes van een goede kwaliteit te kopen. Maar ook door de mesjes niet te strak te bevestigen.

Lees Meer

Verschil tussen robotmaaier mesjes

We snappen dat het allemaal best wel verwarrend kan zijn. De ene mesjes zijn de ander niet. Maar welke soort robotmaaier mesjes zijn nou geschikt voor het apparaat dat u heeft? Gelukkig werkt het zo goed als altijd per merk. Alle modellen van een specifiek merk maken gebruik van dezelfde soort mesjes.

Lees Meer

Robotmaaier onderhoud

Een robotmaaier zorgt voor alle gemak, maar ook zo’n gemak moet onderhouden worden. Het grootste “werk” zijn de mesjes, die eens in de twee maanden aan een vervanging toe zijn. Deze mesjes zijn natuurlijk gevoeliger voor slijtage, omdat ze volop gebruikt worden. Hoe precies werkt dat robotmaaier onderhoud? Dat leggen wij even uit.

 

Lees Meer