skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice
Titanium Gecoate Mesjes Voor Husqvarna Automower, Worx Landroid En Gardena

Titanium gecoate mesjes voor Husqvarna Automower, Worx landroid en Gardena

Titanium gecoate messen voor Husqvarna Automower, Worx Landroid en Gardena robotmaaier

We hebben iets nieuws voor u: Titanium gecoate mesjes. Deze mesjes zijn nog steviger, waardoor ze langer mee gaan. Sterker nog: wij gebruiken ze zelf ook. Maar omdat ze moeilijk aan te komen waren, besloten we het zelf maar te doen. Zo kunt u ook genieten van het gemak van mesjes die nog scherper zijn. Bovendien blijven deze mesjes langer zo scherp, want een titanium coating is minder gevoelig voor obstakels. We hebben deze titanium mesjes onder andere voor Husqvarna, Worx Landroid en Gardena robotmaaiers.

Verschil tussen staal en titanium gecoate robotmaaier mesjes

We snappen dat het soms allemaal lastig blijft. Waarom zou u titanium gecoate messen aan moeten schaffen? Waarom doen wij dat precies? En wat voor voordelen heeft het om deze stevigere variant te kopen?
Het is eigenlijk vrij simpel: stevigere messen betekent minder kans op het breken van deze messen. Dat houdt in dat de messen niet snel kapot gaan en de stukken dus ook niet op het gras belanden. Dit heeft als gevolg dat de robotmaaier niet meer evenredig maait. Dus zo raakt uw robotmaaier uit balans. Met als gevolg dat de maaier sneller kapot gaat.

Een directer gevolg is dat het gazon niet meer goed gemaaid wordt, omdat er messen missen. Ook kan een deel van een gebroken mesje in de grasmaaier zelf terecht komen, dit is natuurlijk vrijwel direct fataal voor de machine. Gelukkig kan

dit gemakkelijk voorkomen worden door titanium gecoate messen. Maar ook door de messen op tijd te vervangen.

Veiligere messen, die titanium gecoate dingen

Veiligheid staat bij ons altijd voorop, samen met het gemak dat een robotmaaier op moet leveren natuurlijk. Als de gebroken onderdelen van een mesje op het gazon belanden,  zijn ze moeilijk vindbaar. Blote voeten op het gazon lopen dan constant gevaar, want gebroken onderdelen van messen zijn nog scherper dan de hele messen. Daarom raden wij aan om altijd voor de betere kwaliteit mesjes te gaan. En daarnaast om de messen op tijd te vervangen. Zo houdt u uw grasmaaier en gazon altijd gezond en veilig.