skip to Main Content
Gratis verzending Contact
  • Gratis verzenden NL
  • Voor 16.00u besteld, morgen in huis
  • Topkwaliteit messen
  • Chatservice

Geen omkijken naar een robotmaaier

Robotmaaiers zijn uiterst handig en maken het leven nét even iets gemakzuchtiger. Natuurlijk moeten de mesjes wel een keer in de zoveel tijd vervangen worden, maar dat is zo gepiept! Sterker nog, dat kun je gewoon zelf doen! Bestel de mesjes online en de volgende werkdag liggen ze in uw brievenbus. Handiger kan het eigenlijk niet. Zelfs het vervangen is geen probleem.f

 

Robotmaaier mesjes

De eerste keer zal het nog wel even wennen zijn. Wanneer moet je die mesjes vervangen en hoe doe je dat precies? Maar we spreken uit ervaring: dit is gemakkelijker dan het wellicht lijkt. Gemiddeld moeten de mesjes elke 2 tot 3 maanden vervangen worden. Dat betekent dat het jaarlijks zo’n 3 keer moet gebeuren. Maar het gaat sneller dan een ouderwetse maaibeurt en het kost vooral minder moeite.

Zelf vervangen

Er bestaan allerlei soorten services, maar wij raden het aan om vooral zelf te doen. Het is erg gemakkelijk en het enige wat je ervoor nodig hebt is een kruiskop schroevendraaier. De mesjes en de schroefjes worden door ons geleverd, dus het is slechts een kwestie van oude mesjes eraf halen en de nieuwe erop zetten. Het enige waar je op moet letten is dat de mesjes niet veel te strak vast zitten, maar dat is zo gedaan.